Despre Noi

Conceptul OZZA

OZZA reprezintă un brand vestimentar românesc al cărui concept e ascuns în nume. OZZA este răspunsul la un tărâm urban, dar real (spre deosebire de ținutul lui OZ), unde totul e conectat. Conexiunea e reprezentată de un accesoriu cheie, adesea integrat în ținutele noastre: Zaua, componenta unui lanț, veriga lipsă. Înțelegem că fiecare din noi e parte integrantă din ceva mai mare, suntem, pe rând, o verigă importană, O ZA care-și caută locul și își găsește sensul în momentul unei îmbinări perfecte.

OZZA este un brand destinat publicului feminin. Femeia care poartă OZZA e delicată, dar puternică, elegantă, dar jucăușă și mereu ancorată în prezent, conștientă de mediul din jurul său.

Fiecare produs stă sub spectrul unui nume feminin și iese din tipar. Miza noastră stă în îmbinarea stilului urban, stradal și minimalist pentru a oferi un suflu nou, fresh, cu produse ușor de încorporat în garderoba deja existentă a oricărei femei. Deși tematica e una urbană, conceptul OZZA lucrează în sfera minimalistă pentru a pune accent pe simplitatea liniilor și coerența formei. Ritmul citadin poate fi copleșitor, alege să-l echilibrezi prin ceea ce porți.

Viziunea noastră

Locuind și trăind în mediul urban, am înțeles mereu oscilațiile lui și ritmul pe care îl impune. Vrei, nu vrei, ești în mijlocul mulțimii de cele mai multe ori, prins într-un șir de evenimente care cer adaptabilitate. Echipa noastră și-a dorit să creeze un brand inovator care să răspundă acestui context și să creeze ținute urbane, ușor de adaptat oricărei activități.

Principiile după care ne ghidăm țin de autenticitate și calitate. Piesele noastre vestimentare sunt produse în România din dorința de a oferi inspirație și calitate autohtonă. Produsele pe care le creăm sunt de înaltă calitate și sunt livrate sub certificat OEKO-TEX, care încadrează materialele în standardele naționale și internaționale aplicabile.

Lucrăm în favoarea clientelor noastre, cu haine din materiale sigure si calitative. Dorim ca fiecare articol vestimentar să contribuie la crearea unei viziuni sustenabile, să fie o za, o piesă cheie în acest lanț de legături om-material-mediu.

 

                                          Poartă OZZA, fii Urban-Ready.

@ozzabrand

#ozzathebrand